Jul i Prestebakke Naturbarnehage.

Hvert år feires førjulstiden behørig i vår barnehage. Vi gir barna en førjulstid med en god blanding av lek, undring og hverdagskos.

I år fylles adventstiden med mange ulike aktiviteter. Vi gjorde ferdig produkasjonen av julegaver i november. Vi er opptatt av og skjerme barna for "julestria" i tiden før jul. Vi ønsker å bruke denne tiden på å være sammen, leke, lese julefortellinger og arrangere førjulkos på avdelingen.

Vi har fått hjelp av skogsnissen i årets julekalender. Hver dag trekker vi ut et barn som får et nissebrev fra skogsnissen. Skogsnissen er en bløthjertet og sympatisk kar som bor under ei rot borti skogen hos oss. Han følger med på barna og sende brev som innholder fine eksempler på gode samspill mellom barna i hverdagen.

Vi har vært på kirkebesøk i Prestebakke Kirke. Denne dagen lært vi om Jesus fødsel på julaften. Noen dager senere gikk barna lucia i barnehagen. I år ble arrangementet dessverre gjennomført uten foreldre. vanligvis har vi en opptreden for foreldrene med både sang og dramatisering.

Vi har spsit julegrøt med nissen i Gamma, og pyntet oss til julebord med julemiddag. Det har vært en inneholdsrik førjulstid for barna også dette året. Barna hos oss er spente og gleder seg til julen. Personalet i Prestebakke Naturbarnehage gleder seg over at vi har organisert en artig men alikevle forutsigbar adventstid for barn i Prestbakke Naturbarnehage.

God jul :)