Karneval

I dag har vi arrangerte Karneval i barnehagen. Etter to år med pandemi og restriksjoner var det ekstra hyggelig med besøk av klovnen Ekko i dag.

Endelig var dagen her. Barna på Prestebakke Naturbarnehage ble forvandlet til Indianere, Tigere, superhelter, astronauter prinsesser og enhjørninger.

Avdelingens personal bestod i dag av en kokk, en gris, en enhjørning og en Russ.

Dagens høydepunkt var besøk av Klovnen Ekko og hans usynlige hund. (Senere kalt CHILLI- BILLI)

Klovnen Ekko holdt et forrykende show med sjonglering, trylling, og andre morsomme klovnerier.

Etter det morsome showet lekte vi "sett halen på grisen" Grisen Beate fikk halen plassert både i fjeset på armen og på ryggen.

Vi spiste pølser og drakk deilig saft til lunsj. Vi slo "katta ut av sekken" og inni der var det både gomp og sjokolade.

En morsom og minnerik dag har det vært hos oss i dag.